Thon Hotel Moldefjord

Pris fra 1235,-,-
Antall stjerner ★★★★
Avstand fra sentrum 100m km
Gratis WiFi Ja
Frokost inkludert Ja
Kveldsmat inkludert Nei
Dyr tillatt Ja

Bestill hotell

Thon Hotels har ekspandert kraftig siden Olav Thon kjøpte sitt første hotell helt tilbake i 1974. I dag har kjeden 66 hoteller som ligger i Norge, ett i Sverige og Rotterdam, og fem i Brussel. Ett av hotellene i Norge ligger i Rosenes by Molde og heter Thon Hotel Moldefjord. Det er et såkalt Thon City-hotell. De fokuserer på plasseringer midt i sentrum av byene de er i, og legger spesielt tilrette for de som reiser i forbindelse med jobb og andre som ønsker seg ekstra god komfort og fasiliteter. Her får du derfor ekstraplass på rommene for å kunne utføre litt arbeid, og ekstra komfortable senger slik at du kan slappe av etter en lang dag.

Under frokosten kan du holde deg oppdatert på det som skjer både innen- og utenriks med gratis aviser mens du inntar en god buffet. Alt som kjennetegner et godt Thon City-hotell gjelder selvsagt også for Thon Hotel Moldefjord.

Om rommene

Med totalt 90 rom ledige fordelt på syv ulike romtyper, vil nok alle kunne finne noe som passer både i forhold til personlige preferanser og lommebok. Om du for eksempel ønsker et mer romslig rom med en dobbeltseng på 160 cm, egen sittegruppe med skrivebord, eget bad med dusj og badekar og ellers alt en trenger for å starte dagen riktig, er Business Room valget for deg. Når du våkner opp om morgenen på et slikt rom kan du klyve ned i noen egne tøfler og kle deg opp i hotellets egen morgenkåpe.

Om du trenger en økonomisk overnatting for et par dager, kan et enkeltrom være løsningen deg. Her får du et mindre rom med en enkeltseng som kan være opptil 120 cm (kan variere). Trenger du å gjøre litt arbeid når du kommer tilbake til hotellet er det fortsatt satt opp et lite skrivebord hvor du kan gjøre det.

Alle rommene har trådløst internett tilgjengelig i tillegg til telefon, minbar og TV med masse ulike kanaler og filmer.

Aktiviteter

Om du er på jobbreise eller du kun er på besøk, er det massevis av aktiviteter og oppleverlser som venter på deg. Thon Hotel Moldefjord er plassert i Storgata, noe som gjør at du befinner deg midt i sentrum når du går ut av hotellets dører. Det byr for eksempel på gode shoppingmuligheter i kjøpesentrene som ligger like i nærheten, eller du kan ta en tur ned til bryggen for å slappe av og puste inn den friske havluften.

Har du litt ekstra tid til rådighet bør man absolutt ta turen opp et av de mange fjellene som ligger omkranset rundt Molde. Her er det mange steder du kan begi deg ut på, men Mardalsfossen og Trollstigen er meget populære alternativer.

Kun en kjapp gåtur unna hotellet ligger også Moldebadet. Her kan man kose seg i flere ulike bassenger med både strømmer og en egne klatrevegger. For de minste er det tilrettelagt et eget barnebasseng, og ønsker du kun å slappe av og finne roen kan du ta turen til velværebassenget. For litt mosjon og terping på svømmeteknikken kan du hoppe inn i konkurransebassenget. Er du med familien og de små ønsker enda mer lek og moro, kan du ta turen til Barnas Lekeland som har over 700 kvadratmeter med masse moro.