Scandic Seilet

Scandic Seilet

Pris fra 1050,-
Antall stjerner ★★★★
Avstand fra sentrum 0,5 km
Gratis WiFi Ja
Frokost inkludert Ja
Kveldsmat inkludert Ja
Dyr tillatt Ja

Bestill hotell

Bestående av 224 hoteller i over 7 land, noe som tilsvarer 42 000 hotellrom, er Scandic en av de største kjedene innen hotellvirksomhet i Norden. De forsøker å være miljøbevisste og drive hotellene sine på en bærekraftig måte. Kjeden har flere eksklusive hoteller, hvor Scandic Seilet i Molde er et av de mest kjente.

Her får du en fantastisk utsikt over Romsdalsfjorden og Moldepanoramaet med rundt 200 fjell, hvor enkelte kan strekke seg over 1000 meter og ha snø på toppene året rundt.

Selve oppbyggingen av hotellet er spektakulært og er bygget som et seil, hvor konstruksjonen strekker seg delvis ut i selve Romsdalsfjorden. Den unike arkitekturen på hotellet er noe helt særegent som man ikke kan finne noe andre steder enn på Scandic Seilet i Molde, og det spesielle designet gir en helt unik utsikt og perspektiv på Rosenes by og omegn. Med den noe trekantede utformingen får man en virkelig panoramautsikt, og her får du definitivt en hotellovernatting uten om det vanlige.

Hotellet ligger tilknyttet til Moldebadet, noe som gjør at du også kan spasere i tøflene dine inn i det store anlegget som har alt fra konkurransebasseng til barne- og velværebasseng.

Om rommene

Som alle gode moderne hoteller har i dag, finnes det en rekke ulike romtyper du kan velge mellom. Det mest økonomiske valget er enkelt kalt et standard rom. Her får du en god natts søvn på enten en enkeltseng, to separate senger eller en større dobbeltseng. Det er opptil deg å velge hva du foretrekker, og om du skal bo alene eller med en annen. På alle rommene, uavhengig av type, finner du gratis trådløst internett, hårføner og TV. Alle bad har enten en dusj eller badekar, og er utstyrt med såpe og sjampo fra eksklusive FACE Stockholm.

Ønsker du å gjøre overnattingen enda litt mer lukseriøs kan du booke deg inn på en en juniorsuite, eller ta den helt ut med en presidentsuite. Her kan du i enkelte av suitene kose deg med eget boblebad, egen balkong med utsikt rett ut i havgapet, og masse ekstrarom. Eget spisebord vil det være i enkelte rom og alle suitene er utstyrt med king size-senger,

Møterom og konferansesenter

For et så unikt hotel som Scandic Seilet er, er det ikke rart at det har blitt et svært så populært sted å legge større møter og konferanser til. Og her har størrelsen lite å si, for hotellet kan tilrettelegge for alt fra mindre sammenkomster til store konferanser og konserter for inntil 800 mennesker. Det er 12 ulike møterom du kan velge mellom, hvor alle kan bli tilpasset det du trenger med ulike IT-løsninger.

Bar og restauranter

Når du overnatter på dette hotellet trenger du absolutt ikke å gå sulten eller tørst med to ulike barer og en flott restaurant du kan benytte deg av. Seilet Restaurant er åpen for frokost fra 06.30 til 10.00 i hverdager og 07.30 til 10.00 i helgen. Her serveres det en stor frokostbuffet med massevis av lokale råvarer. Middagen kan du innta fra mandag til lørdag mellom 18.00 og 22.00.

Skulle du ønske å nyte hotellfasilitetene og den vakre utsikten med et glass vin eller en drink, kan du gjøre det i toppen av hotellet på Masta Skybar eller nede i lobbybaren.