quality-hotel-alexandra

Quality Hotel Alexandra

Pris fra 1060,-
Antall stjerner ★★★★★
Avstand fra sentrum 0 km
Gratis WiFi Ja
Frokost inkludert Ja
Kveldsmat inkludert Ja
Dyr tillatt Ja

Bestill hotell

Dersom du skal arrangere en konferanse eller bare ønsker et flott nyoppusset hotell å overnatte på for noen dager på besøk i Molde, så kan Quality Hotel Alexandra være et alternativ å vurdere. Med sin beliggenhet rett ved bryggen, er man ikke lenger enn et steinkast unna sentrum og alt det har å by på. Får du et rom med havutsikt kan du falle til ro mens du nyter de vakre omgivelsene og fjellene og Moldepanoramaet. Flere store bratte fjell med snø på toppene.

Tradisjonsrikt hotell

Hotel Alexandra kan nok kalle seg et av de mest tradisjonsrike hotellene i Rosenes by, med røtter som går helt tilbake til 1883. Og enda kan man se tegn til det orginale bygget, noe som er mer på å skape en flott og unik atmosfære for alle som kommer på besøk. Hotellet har hatt flere oppgraderinger de siste årene, hvor det nyeste tilskuddet kom i 2010. Da sto blant annet den meget moderne og lukseriøse to-etasjers suiten Alexandra ferdig som er på over 160 kvadratmeter. Her finner man en egen badstue, to doble soverom og stort spisebord eller møterom som kan huse 14 gjester. Skal du har et mindre selskap eller møte, eller du bare ønsker å virkelig slå deg løs, er dette suiten for deg.

Om rommene

Du velger selv hvilken romtype du ønsker å bo på, og gjør det ut ifra egne preferanser og hvor mye du ønsker å betale for en overnatting. Om du ønsker å garantere deg et rom med havutsikt og balkong, kan du ta kontakt med hotellet på forhånd for å sikre deg det mot et lite pristillegg. Alle rommene har ellers trådløst internett, skrivebord, TV og eget bad med dusj eller badekar.

Det rimeligste rommet du kan booke deg inn på er et standard enkeltrom for 1 person. Videre kan du få alt fra rom med en større dobbeltseng, til flere enkle individuelle senger på et større rom. Reiser du med familien har de egne familierom som kan huse opptil 4 personer. Der er det en stor dobbeltseng og en egen sovesofa som kan brettes ut. Er du kaffetørst på morgenen på et slikt rom kan du benytte deg av den inkluderte kaffemaskinen.

Konferanser og møter

Hotel Alexandra har flotte konferanselokaler, for både større tilstelninger og også for mindre møter. Det finnes hele 14 ulike møterom som kan brukes, hvor flere kan slås sammen. Totalt sett kan de her dekke opptil 400 personer.

Som et rutinert konferansehotell har de høstet masse erfaring om hva som skal til for å arrangere en bra tilstelning, og de tilbyr derfor alt av tekniske IT-løsninger og hjelper til med planleggingsprosessen. På den måten er du sikret et profesjonelt og godt resultat. Det vil også kunne bli lagt opp til matservering i løpet av en konferansedag, hvor det i pausene tilbys kaffe, te, popcorn og softis. En flott muligheter for alle gjester og hente seg litt inn igjen før neste økt. Både velsmakende lunsj og konferansemiddager kan også settes i stand, hvor middagen ofte er basert på lokale råvarer.