Molde Fjordstuer

Molde Fjordstuer

Pris fra 890,-
Antall stjerner ★★★
Avstand fra sentrum 0,5 km
Gratis WiFi Ja
Frokost inkludert Nei
Kveldsmat inkludert Nei
Dyr tillatt Nei

Bestill hotell

Et av Molde sitt mest populære hotell er Molde Fjordstuer. Et lite hotell med 60 rom som ligger rett ved bryggen i sentrum av byen som rommer 30 000 innbyggere. Med flott plassering og veranda på de fleste rommene er du nesten garantert en flott utsikt over Romsdalsfjorden og Molde by.

Rom og suiter

Om du bare trenger en enkel seng for et par overnattinger eller du ønsker å slå deg litt mer løs i en romslig toppsuite, er det helt opptil deg. Hotellet har 46 enkle og doble rom, 5 suiter og 2 lukseriøse toppsuiter. Uansett hva du velger kan du forvente gode myke senger, et eget bad med egen dusj, TV og telefon. Skulle du ønske å starte dagen med en kopp kaffe eller te mens du nyter den flotte utsikten, kan du lage det på rommet.

Møterom og konferansesenter

Dersom du skal arrangere et mindre møte med samarbeidspartnere eller du har ansvar for å planlegge en større event, vil Molde Fjordstuer ha akkurat det du trenger. Du kan velge blant de 8 ulike møterommene av ulike størrelser, hvor de minste kan romme 12 personer, mens de største kan ta større grupper på over 100 mennesker. Alle rommene er flott maritimt designet, noe som gir den perfekte atmosfæren for gode diskusjoner og samtaler. Trådløst nettverk finnes i samtlige møterom.

Når det er tid for en pause fra forhandlinger eller konferansen, finnes flotte sittegrupper, en egen bar og gode muligheter for å ta seg en tur utendørs og puste inn den friske moldeluften.

Skal du gjøre møtet eller konferansen til et større arrangement kan hotellet sette opp en egen matmeny som tilrettelegges behov og pris. Ulike aktiviteter kan også settes opp.

Dersom det er et større selskap som skal samles, store konferanser eller andre tilstelninger, kan flekbrukslokalet Løkta leies. Der kan man få plass til opptil 600 mennesker og her har det vært arrangert alt fra store konserter til produktlanseringer.

Opplevelser og aktiviteter

Det er ingen grunn til at du skal kjede deg når du er på besøk i Molde, og hotellet legger alt til rette for at du skal kunne delta på flere unike aktiviteter. Hva med en båttur på MS Nordic Lady? Den kan ta opptil 44 personer og har en maksfart på 35 knop. Her kan du nyte de flotte omgivelsene fra romslige salonger og sittegrupper både ute og inne. Mat og drikke kan også bli servert. Når du er ombord i båten kan du legge inn en tur til Ona og Finnøy. Da er du garantert en flott naturopplevelse du sent vil glemme. Kjøp med deg flott Ona-keramikk når du er her for et minne om turen.

Ønsker du noe mer fart og spenning kan hotellet legge til rette for at du kommer i kontakt med kvalifiserte instruktører som lar deg rappelere ned Rica Seilet. Det er over 50 meter og vil sikre deg at du får en opplevelse i Molde du sent vil glemme!

Uavhengig om du skal besøke Rosenes by for noen dager, du har et forretningsmøte eller du vil arrangere en større tilstelning, så vil Molde Fjordstuer være et godt valg.