Comfort Hotel Nobel

Comfort Hotel Nobel

Pris fra 1075,-
Antall stjerner ★★★
Avstand fra sentrum 0,1 km
Gratis WiFi Ja
Frokost inkludert Ja
Kveldsmat inkludert Ja
Dyr tillatt Ja

Bestill hotell

Er du ute etter et sentralt sted å bo i Molde, rett i sentrum, like i nærheten av busstasjon og fergekai, samt kun en liten biltur unna flyplassen? Da kan Comfort Hotel Nobel være plassen for deg å overnatte. Hotellet ligget i Amtmann Krohgs gate og passer like godt for jobbreisende, som for de som kommer på besøk til Rosenes by for ta den fantastiske naturen i nærmere betraktning. Som hotellet selv sier på sine hjemmesider, så vil de gjøre alt for at du skal kunne bo bra, til en bra pris. En filosofi ingen kan kan si noe imot.

Om rommene

Så sant det er ledig kan du velge mellom 49 ulike rom når du booket deg inn på Hotel Nobel. Og her er det flere ulike romtyper du kan velge mellom.

Moderat dobbeltrom – Som navnet tilsier kan du her passe inn to personer på de møblerte rommene som vil være på mellom 10 til 15 kvadratmeter. Rommet er utstyrt med en stor dobbelseng, skrivebord og eget bad med dusj aller badekar.

Standard enkeltrom/to enkeltsenger – Reiser du på egenhånd kan du fint klare deg med et standard enkeltrom. Her får du en enkeltseng på 120 centimeter, et lite skrivebord om du trenger å få gjort noe arbeid, og eget bad. Du har også muligheten til å booke deg inn på et lignende rom bestående av to enkeltsenger. Noen kan være vendt mot byen, mens andre kan nyte en flott havutsikt.

Superior enkeltrom – Bestiller du et slikt rom kan du eller din partner breie seg i en stor dobbeltseng, lese en god bok i en lenestol, eller slappe av med en varm dusj eller bad.

Superior dobbeltrom (enkeltsenger) – Et superior dobbeltrom kan være opptil 30 kvadratmeter og har to 90 cm enkeltsenger inkludert. En egen sittegruppe finnes også, og på enkelte rom vil det i tillegg finnes en egen sovesofa. Her kan man bo opptil tre personer.

Uavhengig av hvilken romtype du velger får du tilgang til hotellets WiFi og et eget TV med masse ulike filmer å velge mellom.

Matservering

For deg som er glad i god mat, så kan du virkelig se frem til å bo på Hotel Nobel. Selve hotellet er plassert i en tradisjonsrik bygning som dateres helt tilbake til 1913, og blant hotellets mange rom finner man Fole Godt, et eget konditori og bakeri. Her kan du hver dag kose deg med en god frokost med masse nybakte godbiter. Den serveres fra mandag til fredag mellom 06.00 til 10.00, og i helgen fra 07.30 til 10.30. Skulle du ha behov for en enda tidligere frokost kan det ordnes om du tar kontakt med resepsjonen.

Om du ønsker noe mat på kvelden kan du benytte deg av en kveldsbuffet som blir servert fra mandag til torsdag. Her kan du velge mellom en varmrett eller suppe, i tillegg til brød med masse ulike pålegg. Skulle du ønske å avslutte kvelden med et glass vin eller en noe annet godt, kan du gjøre det i barområdet rundt resepsjonen.